Bilde pasta

Dermed pasta!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Visste du at Via Italia lager fersk pasta hver dag? Pastaen lages av økologisk «00»-mel, durum-mel og egg. Melet kommer fra vår kjære samarbeidspartner i Italia og eggene kommer fra Sørli Gård i Østfold.

Vi lager daglig tagliatelle og casarecce samt ravioli – pastaputer fylt med steinsopp og persille eller spinat og ricotta. Nydelige og smaker fantastisk sammen med smeltet smør og salvie. Vår ferske pasta kan brukes med tomatsaus eller pesto. Og alt kan nytes enten i Mathallen eller taes med hjem for et utmerket og kjapt måltid. Koketiden er 3 minutter på ravioli og 2 minutter for tagliatelle og casarecce. Skulle det være behov for andre pastatyper er det bare å ta kontakt med oss.

Pasta Carbonara
2 personer

2 eggeplommer
4 ss opprevet parmesan
6 ss fløte
75 gr guanciale / pancetta
250 gr fersk tagliatelle

Bland sammen eggeplommer, parmesan og fløte og ha litt kvernet pepper oppi. Kok pasta i 2 minutter. Hell av vannet og ha pastaen oppi ostesausen. Rør godt om så sausen fester seg godt til pastaen. Legg pastaen over på tallerken og dryss over parmesan over. Og ha gjerne litt kvernet pepper over helt til slutt. Og vips så er middagen klar.

Buon appetito!

 

[/vc_column_text][vc_gallery interval=»3″ images=»689,688,686,687″ img_size=»full»][/vc_column][/vc_row]