Bursdagsspalte Simply Tasty

Mathallen 10 år: Simply Tasty

Oktober 2022 er det 10 år siden Oslo fikk sin aller første mathall. På Vulkan, et gammelt industriområde rett ved Akerselva på Løkka, skulle Mathallen Oslo bli en bautastein i utviklingen av en helt ny by i byen. Nå, 10 år senere, har Mathallen Oslo blitt en handleplass, møteplass, arbeidsplass og turistattraksjon for tusenvis av mennesker.

I anledning 10 års-jubileet har vi tatt en prat med noen av disse menneskene, nærmere bestemt et lite utvalg av våre fine bursdagsbarn.

IMG_2779 2

Velkommen hjem til Simply Tasty.

Navn: M Kamran
Sted: Simply Tasty
Hatt butikk i Mathallen siden: Mai 2020
Salat bilde simply

Hvilken matrett har du solgt aller mest av opp gjennom årene?

Det har vært mange forskjellige, men vi har vel solgt aller mest av vår "chicken roll", som pleide å være min matpakke da jeg gikk på barneskolen.

Hva er din Mathallen-favoritt?

Absolutte Mathallen-favoritt er The Cupcake & pie Co.

P1222015

Hvorfor Mathallen?

Mathallen var jo det eneste stedet hvor vi kunne vise folk flest hvordan mat laget med kjærlighet smakte. Så konseptet vårt passet perfekt som et familieprosjekt hvor kona og jeg har jobbet fulltid fra dag en, mens våre døtre har steppet inn og vært til stor hjelp gjennom to harde år med Covid.

Vi trives veldig godt i Mathallen, med alle disse kunnskapsrike menneskene rundt oss som tilbyr kjempegod mat fra hele verden. Vi retter også en stor takk til alle gode tilbakemeldinger fra kundene våre - det motiverer oss.

Chicken roll

Man opplever vel litt i løpet av 10 år. Er det noen minner som skiller seg ut? 

Det har vært mange morsomme opplevelser disse par årene, og mye krangling med kona ;) - hvor jeg alltid hadde, fortsatt har og alltid kommer til å ha feil til slutt. Det aller morsomste var da jeg lærte å lage nanbrød for første gang i livet, gjett hvem jeg lærte det av... kona! Vi har det veldig moro på jobben hver dag.
Sånn er det når man elsker å jobbe med familien <3

Butikkbilde Simply Tasty