Breddos Tacos

Middags-kit: skap restaurantstemning hjemme

Vi er mange som savner hyggelige restaurantbesøk om dagen, men visste du at man kan skape litt restaurantstemning med smakfulle middags-kits hjemme?

Flere av Mathallens serveringssteder tilbyr nå ulike middags-kits gjennom leveringstjenesten AMOI. Her kan du bestille den menyen som frister mest og få det levert hjem på døra. Med noen enkle instruksjoner kan du varme opp maten og servere de lekreste retter – nesten som på restaurant!

Flere aviser har testet middags-kits fra Mathallen og de er svært begeistret for maten de kjapt og enkelt kan tilberede hjemme.

Aftenposten har prøvd middags-kits fra flere ulike restauranter og triller en femmer til både Bistro Budapest og Breddos Tacos fra Mathallen. Les hele saken her

Finansavisen testet flere retter fra Vulkanfisk til sin «hjemmekontorlunsj» og de mener fiskesuppen trekker spesielt opp. Les hele saken her.

Dagsavisen var meget begeistret for sin «oppgraderte fredagstaco» da de testet Breddos Tacos sitt middags-kit. Les hele saken her.

Avisa Oslo har tatt en prat med bl.a Nud fra Breddos Tacos om dette relativt nye fenomenet med middags-kits. Sammen med Katla og Smalhans kan han rapportere om at interessen for dette er enorm. Les hele saken her.