Bursdagsspalte hong

Mathallen 10 år: Hongs Bao Bao

Oktober 2022 er det 10 år siden Oslo fikk sin aller første mathall. På Vulkan, et gammelt industriområde rett ved Akerselva på Løkka, skulle Mathallen Oslo bli en bautastein i utviklingen av en helt ny by i byen. Nå, 10 år senere, har Mathallen Oslo blitt en handleplass, møteplass, arbeidsplass og turistattraksjon for tusenvis av mennesker.

I anledning 10 års-jubileet har vi tatt en prat med noen av disse menneskene, nærmere bestemt et lite utvalg av våre fine bursdagsbarn.

hong hovedbilde

Kinesiske dumplings i alle varianter

Navn: Hong Ringman
Sted: Hongs Bao Bao
Jobbet i Mathallen: Åpnet butikk her i 2018
P1388572 2

Hva er din Mathallen-favoritt?

Favorittmat er selvfølgelig DimSum, men mine favorittbutikker er The Cupcake & pie Co. og Via Italia.

Hvilken matrett har du solgt aller mest av opp gjennom årene?

Stekt dumpling!

Hvorfor Mathallen?

Vi synes at konseptet vårt passet bra i Mathallen, og det virket som en veldig trivelig plass å jobbe. Noe som viser seg å stemme. Mathallen er et kjempefint sted å jobbe. Her er det kunnskapsrike mennesker som tilbyr kjempegod mat fra forskjellige land. Og de er ikke bare kunnskapsrike, de er også veldig hyggelige og kameratslige.

I tillegg har vi veldig fine kunder som er flinke til å gi oss gode tilbakemeldinger, både når det gjelder mat og service.

P1399367
hong tegning

Man opplever vel litt i løpet av 10 år. Er det noen minner som skiller seg ut? 

Vi har nå vært i Mathallen i over fire år, og vi har kunder som besøkte oss da som kommer tilbake nå. Mange har tatt med barna sine, som vi har fått se vokse opp de siste fire årene. Flere besøker oss hver uke - noen av barna elsker dumplings, andre foretrekker bao. Å bli kjent med folk på den måten er veldig hyggelig, spesielt når de minste legger igjen en tegning etter besøket sitt.

Vi gratulerer Mathallen med dagen, og ønsker at Mathallen fortsetter å bestå i mange år fremover.

 

P1233591